Fostul primar al capitalei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îl atacă pe premierul Florin Cîţu, pe care îl compară cu comuniştii, pentru că angajează în funcţii publice oameni fără pregătire de specialitate, exclusiv pe criterii politice.

Gabriela Firea, parlamentar PSD, îi acuză pe liberali că vor să politizeze funcțiile din statul român prin diverse modalități. Ea dă exemplul angajatei de la Apele Române sau votul pe deblocarea angajărilor la stat.

„Premierul Florin Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale, altfel nu se explică de ce vrea să scape de înalții funcționari publici care sunt secretari generali și directori în instituțiile de stat.

Tocmai că posturile de înalți funcționari au fost depolitizate pentru a profesionaliza aparatul de stat, iar Cîțu vrea să revină la numirea de politruci fără experiență în domeniu!

Gabriela Firea îl aseamănă pe Florin Cîţu cu comuniştii
Sau, precum comuniștii, vrea să aplice politica rotației de cadre, azi ești jurist, mâine economist, poimâine paznic! Dar care ar fi logica, în loc să ai oameni specializați pe un anumit domeniu, de ce să ai oameni care să știe puțin, adică nimic, din toate domeniile!?

Și în vreme ce amenință cu tăieri de venituri și disponibilizări, liberalii au votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților deblocarea angajărilor la stat! S-a lăudat cu asta chiar fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, acum deputat.

O altă dovadă că liberalii vor, de fapt, să își angajeze politrucii de la partid și să dea afară funcționarii apolitici și specializați! Adică exact ca în cazul chelneriței de la Ape!
#IncompetentaDeDreapta
#JunglaDrepteiUnite
#PolitizareaLorEBuna”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *