Florin Cîţu se face din nou de ras. El a lansat un nou atac penibil la adresa PSD, în discursul pe care l-a susţinut, joi, la evenimentul ”Performerii anului 2020” organizat de Bursa de Valori București.

“Eu am făcut o promisiune anul trecut, iar mulţi au spus că sunt promisiuni de campanie: în Guvern am aprobat proiectul de lege care s-a dus în Parlament pentru a elimina acea tâmpenie populistă, adoptată anul trecut de Parlamentul socialist, de coaliţia parlamentară socialistă, prin care companiile de stat nu puteau să mai acceseze capital, pe piaţa de capital sau nu mai aveau acces la investitori. De fapt asta încercau să facă.

Am eliminat acest lucru pentru că avem nevoie de a reforma companiile de stat, avem nevoie de investitori străini, avem nevoie de investiţii. Nu putem să susţinem de la buget acest efort de reformă şi avem nevoie şi de tehnologia şi know-how-ul străin. Aşa că acel proiect de lege este în Parlamentul României şi vom face exact ceea ce am spus: vom atrage investitori străini ca împreună să reformăm economia”, a declarat premierul Florin Cîţu.

1 thought on “Florin Cîțu, încă o declarație IMPERTINENTĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *