Senatoarea Diana Sosoaca si cateva zeci de membri ai Neamului Romanesc au protestat, miercuri seara, la Arcul de Triumf din Capitala fata de prelungirea starii de alerta. Manifestantii lui Sosoaca nu purtau masca si au strigat inghesuiti sub Arcul de Triumf lozinci impotriva lui Klaus Iohannis si a „criminalilor” care ii obliga pe copii sa poarte masca de protectie.

„Daca se va aproba aceasta hotarare de prelungire a starii de alerta, eu va spun ca poporul roman nu mai rabda. Nu-i lasati pe acesti criminali sa va distruga tineretea”, a strigat Sosoaca.

Alaturi de Sosoaca s-a aflat si deputatul Mihai Lasca, si acesta exclus recent din AUR.

„Atentie, nu suntem singuri, a venit singurul deputat din Parlamentul Romaniei care este alaturi de noi, Mihai Lasca”, a strigat Sosoaca.

Manifestantii lui Sosoaca au scandat apoi „Unitate”, „Ploua, ninge, noi voim invinge” si „Jos Masca!”.

Diana Șoșoacă, fostă senatoare AUR, A a lamurit si situatia legata de social democrati. Ea spune că nu o tentează înscrierea în PSD, motivând că partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie să scape de baronii locali și să recunoască vina susținerii unui guvern PNL.

Senatoarea aleasă pe listele AUR a râs la declarațiile lui Marcel Ciolacu, care a spus despre ea că are o figură bună și că nu ar avea nimic împotrivă să se înscrie în PSD.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Ea nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că „Nu!”

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *