Protestul de la Timișoara a degenerat iar manifestanții s-au îndreptat către primăria orașului. De la protest anti-restrictii s-a ajuns la protest anti-primar iar zilele viitoare este posibil ca priotestele anti-restrictii sa ajunga anti-guvernamentale si anti-Iohannis.

Un exemplu bun regasim in ceea ce s-a intamplat ieri> România TV informează că protestul anti-COVID-19 de la Timișoara a degenerat, iar manifestanții au început să își verse frustrările pe primarului orașului, Dominic Fritz. Printre scandările acestora s-a auzit: Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Protestatarii au scandat și împotriva primarului și Guvernului României.

Mai mult, după ce protestatarii au început să se îndrepte către primăria orașului, forțele de ordine au început să ridice dintre aceștia, printre care și o femeie.

Timișoara este în carantină din data de 8 martie 2021, ca urmare a incidenței ridicate a cazurilor de coronavirus, iar adunările sunt interzise pentru a limita răspândirea SARS-CoV-2.

Astăzi, manifestanții anti-restricții s-au adunat atât în orașele din România, cât și în marile centre urbane din Europa. La București, aceștia au făcut două manifestații, în Piața Victoriei și în Piața Universității, după care s-au unit și au mers către Palatul Cotroceni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *