Diana Șoșoacă a povestit în cursul serii de miercuri despre pericolul la care este expusă în Parlament. Aceasta susține că a fost amenințată cu otrăvirea și avertizată, de asemenea, cu privire la greșelile pe care nu trebuie să le facă în timpul petrecut acolo.

Jurnalistul Val Vâlcu nu a fost prea inspirat in incercarea lui de a părea amuzant. El a explicat într-un stil ”miștocar” de ce este în pericol senatoarea AUR Diana Şoşoacă, care a reclamat de mai multe ori posibilitatea ca cineva să o otrăvească.

“Râde lumea de doamna Şoşoacă după ce a spus că este în pericol să fie otrăvită. Dar chiar este. Operaţiunea se cheamă Coroniţa şi Diamant. A început cam prin ’91 – ’92. Vine din Occident. În anii ăia, în România s-a ieftinit foarte tare zahărul şi au pătruns băuturile răcoritoare. De ce spun că e real? Caloriile ucid, chiar dacă lent. Zahărul este o otravă. Iar doamna Şoşoacă, în opinia mea, ar putea fi în pericol”, a spus Val Vâlcu.

“Eu sar în apărarea doamnei Şoşoacă. Nu doar dânsa este în pericol, ci şi eu!”, a replicat Bogdan Chirieac.

“Iartă-mă, dar tu nu ţipi la televizor 3 ore, la Parlament şi pe stradă, cu riscul de a ţi se sparge un vas în cap. Eşti mai calm, mai temperat. Dânsa are o meserie de risc”, a mai punctat Val Vâlcu.

Zilele trecute prezentă din nou în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, Diana Șoșoacă a povestit că se află în pericolul de a fi otrăvită, așa cum a fost amenințată de către colegii săi. Fosta senatoarea AUR dezvăluie că îi este frică să mai facă orice mișcare de teamă să nu pățească ceva rău, dar în același timp, acest lucru i se pare greu de tolerat la nesfârșit.

”Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat, mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. Și mi s-a spus: ”Vezi că te poate otrăvi!” Cu ce să mă otrăvească? Exact ce a pățit doamna Pană. Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, nu mirosi flori!

Am ajuns să nu mai poți să primești o carte, să nu mai știi de unde să îți cumperi o apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă la Antena 3.

Diana Șoșoacă, atac direct la adresa lui Ludovic Orban
Fosta senatoare AUR a povestit momente din cadrul ședinței voturilor pentru eliminarea pensiilor speciale. Diana Șoșoacă susține că a fost surprinsă să vadă că cineva țipă mai tare decât ea, iar acea persoană este chiar Ludovic Orban.

„Mă uitam la domnul Orban şi nu mi-am închipuit că există cineva care să poată să vorbească mai tare decât mine. Nu ştiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte când stăteam noi în Piaţa Victoriei şi-l strigam pe domnul Orban şi nu auzea. Acum l-am auzit până în capătul sălii”, a spus Diana Șoșoacă.

Avocata își acuză colegii de Parlement pentru minciună și le recomandă să-și cumpere Constituția României pentru a-și aprofunda cunoștințele legale.

„Câtă demagogie ieftină. Domnule Orban şi stimaţi colegi care discutăm despre o demagogie ieftină. Articolul 15, alineatul 2 din Constituţie. V-am spus: toţi trebuie să vă cumpăraţi Constituţia României. De ce minţiţi poporul român?

Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile. Ceea ce votaţi dumneavoastră acum eventual se va aplica la următoarea legislatură. Restul pensiilor rămân valabile”, a declarat Diana Şoşoacă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *