Culiță Sterp a ajuns în urmă cu puțin timp în România. Faimosul a izbucnit în lacrimi. În momentul în care și-a văzut mama, fostul concurent de la Survivor România nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă. Revederea a fost una extrem de emoționantă, iar familia se bucură din tot sufletul că a ajuns acasă.

”Nu m-am cântărit, sunt curios cât am slăbi. A fost experiența vieții mele, e o chestie pe care o faci o singură dată în viață. Am învățat că trebuie să apreciez mai mult familia și mâncarea. Mă gândeam că o să am emoții, dar nu mă așteptam să mă apuce plânsul„, a spus Culita Sterp.

Cu toate că a decis să părăsească competiția Survivor România, Mama Geta a declarat, astăzi, că se aștepta ca fiul ei să mai stea în competiție, pentru că sigur ar fi reușit să câștige trofeul.

”Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Daca aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm”, a spus mama Geta.

Viitoarea mămică nu a prezentă la aeroport, aceasta fiind pe ultima sută de metri cu sarcina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *