Am putea vedea cateva arestari in Coalitia de guvernare. De fapt, doar pe partea liberala. Cel putin asa s-ar putea interpreta ce se intampla in zilele astea. Mugur Ciuvică a punctat un mesaj care pare a fi transmis acum, la câteva luni de când coaliţia PNL – USR PLUS a preluat puterea. Mugur Ciuvică se întreabă dacă nu cumva faptul că apar dosare şi suspiciuni de corupţie doar în taberele PNL şi PSD, nicidecum de la USR PLUS e un semn pentru ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor.

“Lucrurile sunt încă la început, eu nu ştiu în ce parte vor merge, dar mici semne aşa apar. Văd că apar dosare de la PNL – că i-au mai făcut un dosar unui domn Mugurel Cozmanciuc care ştiu că e parlamentar PNL – şi ceva de la PSD. Absolut nimic de la USR PLUS. De la ăştia nimic. Nu ştiu dacă e concludent ce se întâmplă până acum, dar un mic semn apare. Adică corupţia e la PNL şi la PSD, în niciun caz la ei.

Deci acesta e mesajul: că sunt corupţi PNL-iştii şi PSD-iştii şi sunt cinstiţi USR-iştii şi PLUS-iştii”, a declarat Mugur Ciuvică la emisiunea “Miercurea neagră”.

Mai mult, deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe Rareș Bogdan că „a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj” și susține că acesta este motivul pentru care europarlamentarul PNL atacă conducerea USR și miniștri ai USR PLUS, „pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”.

Emanuel Ungureanu a mai scris pe Facebook că „peneliștii au furat de au rupt” și că „până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi”.

Deputatul USR PLUS a publicat și o listă în care susține că sunt trecute mai multe contracte derulate de o societate deținută în trecut de Rareș Bogdan cu Spitalul Județean din Cluj.

Mesajul integral postat de Emanuel Ungureanu pe Facebook:

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!
Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.
Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.
Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.
Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.
De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.
Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.
Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.
Asta este viața.
Gata cu hoțiile!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *