Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe Rareș Bogdan că „a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj” și susține că acesta este motivul pentru care europarlamentarul PNL atacă conducerea USR și miniștri ai USR PLUS, „pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”.

Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, tace vinovat si vrea sa para impaciuitor doar sa se termine cu dezvaluirile despre el. Acesta a explicat care este cheia funcţionării timp de patru ani a coaliţiei de guvernare, în contextul tensiunilor din spaţiul public între PNL şi USR-PLUS.

“Avem nevoie de echilibru. Cred că şansa noastră este să fim echilibraţi, raţionali, vizionari, să nu cedăm primului impuls, să fim înţelegători şi să facem treabă, adică să avem performanţă. Degeaba le avem pe primele, dacă nu vom avea performanţă. Când performanţa nu există sau aşteptările populaţiei nu sunt satisfăcute, apar problemele. Trebuie să fim preocupaţi în primul rând să ne ţinem promisiunile şi să guvernăm altfel decât au făcut-o cei pe care i-am atacat”, a declarat Rareş Bogdan pentru DC NEWS.”Dacă nu vom avea o proiecţie clară pentru dezvoltarea României, dacă nu vom veni cu reforme structurale majore, dacă nu îl vom sprijini pe Florin Cîţu în intenţiile sale reformatoare, unele dintre ele extrem de vizionare şi radicale, nu vom face altceva decât să băltim şi să nu reuşim să facem ceea ce ne-am propus.

Eu cred că vom învăţa să trăim împreună, să guvernăm împreună. Cred că această coaliţie poate rezista în acest mandat pe care ni l-am asumat în faţa românilor. Cu siguranţă, din partea PNL nu va exista dorinţă să fie ruptă această colaborare în aceşti patru ani. Din contră, noi avem şi înţelegere, avem şi raţiune şi răbdare, dar avem şi dorinţa de a face ce trebuie pentru România”, a mai spus europarlamentarul.

 

Emanuel Ungureanu a mai scris pe Facebook că „peneliștii au furat de au rupt” și că „până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi”.

Deputatul USR PLUS a publicat și o listă în care susține că sunt trecute mai multe contracte derulate de o societate deținută în trecut de Rareș Bogdan cu Spitalul Județean din Cluj.

Mesajul integral postat de Emanuel Ungureanu pe Facebook:

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!
Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.
Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.
Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.
Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.
Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.
Asta este viața.
Gata cu hoțiile!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *