Sediul Partidului Neamul Românesc, din care vin Diana Şoşoacă şi Francisc Tobă, parlamentari excluşi din grupul AUR, a fost spart. Din interior s-ar fi furat un stick USB cu documente despre partid şi despre adversarii politici, afirmă Ninel Peia, preşedintele PNR.

“Din păcate, azi noapte sediul PNR a fost spart. Una dintre uşi a fost forţată şi deschisă. Nu s-au furat echipamente tehnice, ci doar un stick, al meu, de pe biroul din secretariat, cu foarte multe informaţii despre partid, despre adversari politici şi despre ce trebuia să facem în continuare. Credem că interesul unor persoane despre PNR este total neadecvat, pentru că nu s-a furat niciun laptop, nimic altceva.

Nu avem bănuieli, nu ştim cine ar fi putut face aşa ceva. A descoperit persoana care are grijă de clădire în acest moment. Totul în sediul partidului era răvăşit, toate sertarele erau deschise. Poliţia a venit, se fac cercetări. Pe stick sunt informaţii importante, despre acţiunile partidului care urmau să fie desfăşurate în perioada următoare. “, a declarat Ninel Peia, preşedintele PNR, la România TV.

Diana Şoşoacă şi Francisc Tobă vin din PNR
PNR este partidul care, în alianţă cu AUR, i-a trimis în Parlamentul României pe Diana Şoşoacă, proaspăt exclusă din grupul parlamentar AUR, şi pe Francisc Tobă, deputatul care şi-a depus cu întârziere jurământul şi care, la rândul său, a fost exclus din grupul AUR.

“Alianța pentru Uniunea Românilor protestează vehement față de monstruoasa înțelegere din interiorul coaliției de guvernare, în vederea validării mandatului de deputat al lui Francisc Tobă. Ignorând deliberat cererile formulate de AUR în mod repetat, dar și semnalele din spațiul public, majoritatea parlamentară a nesocotit memoria victimelor Revoluției Române și procesul de condamnare a comunismului, încă neîncheiat, votând un personaj deosebit de controversat în calitatea de deputat al Parlamentului României.

Încă de acum o săptămână, Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat solicitarea AUR referitoare la invalidarea mandatului lui Francisc Tobă. AUR reamintește opiniei publice faptul că acesta a fost exclus din partid în urma unor suspiciuni rezonabile de implicare în evenimentele sângeroase de la Sibiu din Decembrie 1989, evenimente pe care nu le-a clarificat pe deplin nici în partid, nici în fața opiniei publice”, a fost poziţia oficială a AUR.

 

2 thoughts on “Spargere la sediul unui partid. Legatura cu Diana Sosoaca

  1. Nu cred o iotă din ce s-a scris. Este o strategie cam mizerabilă, care merge la fraeri. Se ştie doar ca politica este murdară, ca să nu zic, ştiţi voi cum. Şi pentru ca evenimentele se succed cu mare repeziciune, aceşti politicieni noi sau “rebrenduiţi” îşi vor arăta fiarte curând chipul “cioplit”. Dă, Doamne să mă înşel, dar ma tem că noi ne cam înşelăm mai tot timpul de vreo 35 de ani încoace. Chiar crede cineva ca domnul Peia sau Tobă, sau chiar doamna Şoşoacă vin din spuma mării? Hai să fim serioşi. Cine este PNR? UNU la sută din cei ZECE la sută a AUR, cei ZECE la sută din cei TREIZECI la sută de votanţi. Calculat la 100%, cat credeţi că inseamna “POPORUL ROMÂN” despre care doamna avocat ne aminteşte din trei in trei secunde? Ma opresc, să nu mă enervez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *