Radu Tudor și-a pierdut total credibilitatea iar ce îl mai salvează este faptul că lucrează la Antena 3. Să vedem ce scrie domnul avocat Aurelian Pavelescu despre propagandistul Radu Tudor.

”Radu Tudor citează un comunicat al Merck Statement, un producător al ivermectinei, pentru a compromite ivermectina ca tratament la covid-19. Numai că, renunțând total la deontologia de jurnalist, Radu Tudor falsifică cuprinsul comunicatului. Comunicatul spune că studiile clinice sunt în desfășurare, fără a se pronunța definitiv împotriva ivermectinei.
Pe de altă parte, care este relevanța comunicatului? Nu producătorii sunt cei care fac terapia, ci medicii. Iar un grup de medici din elita mondială au spus contrariul, că ivermectina ESTE soluția pentru covid-19, după administrarea acesteia pacienților în toate stadiile bolii, dar și ca profilaxie.

Adică, medicii au făcut sănătoși foarte mulți bolnavi de covid cu ivermectină. Asta nu înseamnă nimic? Dacă omul ia ivermectină și se face bine, nu e bine? Atunci ce e bine? Să moară și să dea bine la statistici?

Ce face Radu Tudor este CENZURĂ și FAKE NEWS, o modalitate inacceptabilă de propagandă vaccinistă. Cu ce costuri? De vieți omenești, dacă ivermectina poate fi leacul și nu se va da?
Jurnalist serios, cu experiență foarte mare în zona de politică internă și externă, dar și în domeniul militar, Radu Tudor a intrat într-o capcană periculoasă. Dle Tudor, subiectul vă depășește, nu e cazul să faceți partizanat aici, țineți de condiția dvs. de jurnalist până nu e prea târziu, să nu-și piardă oamenii încrederea în dvs și, mai ales, să nu-i aveți pe conștiință pe unii care s-ar putea salva”, a scris avocatul.

Dragoș Bucur, mesaj pentru cei care l-au înjurat

1 thought on “Probleme pentru Radu Tudor: CENZURĂ și FAKE NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *