Senatorul AUR, Diana Șoșoacă, nu are parte de cele mai bune zile. Trecutul doamnei Șoșoacă pare să o bântuie tot mai mult. Liviu Pleșoianu a făcut o radiografie a mesajelor lansare de senatorul AUR în anii trecuți.

”Pentru orice om cu fibra minții și a sufletului zdravănă, acest VIDEO este arhisuficient…
Șoșoacă 1: “Vom merge la Iași și vom atinge racla Sf. Paraschevaaa! EU, avocat Diana-Iovanovici Șoșoacă, vă OBLIG să mergeți la Iași! Pentru că vom merge… împreună cu mine! Plecăăăm!”
Șoșoacă 2: “Spălarea creierelor! (…) MORȚI PUTREZIȚI!”
Șoșoacă 1: “Dacă nu scot ei racla Sf. Parascheva în fața Catedralei, O SCOT EU! Adunareaaaa la Iași!”
Șoșoacă 2: “Locul morților e în morminte!”
Șoșoacă 1: “Zeci și SUTE de preoți m-au rugat din suflet ca EU să intru pe poarta Iașului conducându-i la Catedrală! …ȘI-AM ACEPTAAAT!”
Șoșoacă 2: “Locul morților e în morminte, nu afișați pe drumuri CA SĂ SCOATĂ POPII BANI! Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște CARE NICI NU ȘTII ALE CUI SUNT!”

…Distinsa Șoșoacă, această Horia-Cloșca-și-Crișan-și-Ioana-d’Arc-în-același-timp, cea care s-a făcut remarcată cu ocazia pelerinajului la Sfânta Parascheva, este aceeași care era revoltată că sunt copiii „spălați pe creier” de către părinții care îi duc chiar la… moaștele Sfintei Parascheva! Marea eroină legendară de la moaștele Sfintei Parascheva făcea referire chiar la moaștele Sfintei Parascheva cu cuvintele – “morți putreziți”! Deci marea eroină-și-patrioată-și-apărătoare-a-creștinătății-în-același-timp, care urla din toți bojocii ca să se facă remarcată ca mare LIDER al pelerinajului la moaștele Sfintei Parascheva, spunea așa chiar despre… moaștele Sfintei Parascheva: “locul morților e în morminte, nu afișați pe drumuri ca să scoată popii bani”. Apoi, eroina-și-patrioata-și-creștina-în-același-timp adăuga: “Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște CARE NICI NU ȘTII ALE CUI SUNT”…

…Acum, după acest VIDEO, chiar îi rog mult pe fanii distinsei anti-dânsa-însăși să mă înjure. Pentru mine, este o excepțională oportunitate în vederea FILTRĂRII acestei pagini.
#VayaConȘOȘO
P.S. Totuși… 😊, cum, mă, să spui că te-au implorat SUTE de preoți să mergi tu în fața lor, să INTRI PE POARTA IAȘULUI și ei să vină după tine!? 😊 Vă dați seama ce e în capul acestei persoane? NU, serios acum… Urmăriți acest VIDEO. Ascultați ce spune și cum spune. Apoi, imaginați-vă preț de câteva secunde scena… Mai că o văd călare, pătrunzând ea prima pe poarta Iașului, cu SUTELE de preoți mergând în urma ei… 😊 Mă DEZINTEGREZ de râs! 😊))))”, a scris Liviu Pleșoianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *