Fosta peremistă Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu. Ancuța Cârcu este stabilită în Tenerife de mai mulți ani, alături de familia sa. Aceasta a și scos la vânzare casa din comuna Rebrișoara, unde a copilărit. Unele clipuri sunt oarecum bizare pentru un membru AUR. Vedeti mai jos un mic exemplu

”Sexy-peremista” Viorica Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o rețea de prostituție! Înscrisă în AUR și aflată în Spania, unde era implicată în proxenetism, Ancuța Cârcu așteaptă decizia judecătorilor, după ce procurorii români au cerut arestarea sa preventivă.

Totul a survenit ca urmare a interlopului Mihai Moldovan, zis ”Calu”, din Turda, acuzat de complicitate la proxenetism, șantaj , cămătărie și influențarea martorilor, iar procurorii au extins cercetările.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *