Mihai Gâdea a transmis o informație, pe surse, legată de negociatorul în cazul dramatic de la Onești.

Un bărbat din Oneşti a ținut ostatici, luni, într-un apartament doi muncitori care lucrau la renovarea locuinţei şi apoi i-a înjunghiat mortal.

„11.48 este momentul la care IPJ Bacău este sesizat de către acest individ că are în sechestrare două persoane, că le amenință cu un cuțit, și că cere o sumă de bani pentru a le elibera”, a spus Cătălina Porumbel, luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”. „Deci, atenție, 11.48!”, a subliniat Mihai Gâdea.

„S-au făcut verificări pentru a vedea exact cui aparține apartamentul. (…) La fața locului, s-a deplasat un echipaj, s-a constituit o grupă operativă, formată din polițiști, coordonată de adjunctul șefului poliției municipiului Onești”, a continuat Cătălina Porumbel.

Ulterior, Mihai Gâdea a intervenit cu un breaking news: „Îmi pare rău că trebuie să vă spun așa ceva, dar iată că vin informații foarte importante. Negociatorul, atenție, a ajuns la locul faptei la două ore de la momentul în care i s-a dat alarma de răpire, sechestrare și luare de ostatici. Deci, la două ore după! E o informație pe surse, din surse extrem de credibile!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *