Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Decizia de a o exclude pe Diana Șoșoacă din AUR a fost luată de conducerea partidului.

“Da, din păcate vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună. Din păcate, doamna Șoșoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei şi atunci poate că e mai bine aşa”, a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.

Diana Șoșoacă a făcut astăzi show în Parlament, fiind nemulțumită inclusiv de reacția celor din AUR.

”Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau “politically correct”?” a scris Diana Șoșoacă, în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Diana Șoșoacă făcea afirmații grave în Parlamentul României despre campania de vaccinare anti-COVID din România, moment în care Anca Dragu, președintele Senatului, i-a oprit microfonul. Senatoarea a țipat în Parlament: ”Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”.

Senatoarea, acum exclusă din AUR, mai transmitea, pe Facebook, că ”dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *