Senatoarea Diana Şoşoacă face noi declaratii in emisiunea lui Victor Ciutacu dupa ce a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor! Ea lansează acuzații grave la adresa fostului său coleg de partid, Sorin Lavric, pe care îl acuză că ar fi amenințat-o cu bătaia. Șoșoacă îl laudă pe co-președintele George Simion și îl critică pe celălalt lider al AUR, Claudiu Târziu.

”Nu eu m-am luat, ci ei s-au luat. Ultima a fost când Sorin Lavric a ținut cu USR și mi-a închis microfonul, în Senat, pentru că m-am revoltat împotriva PNL, USR și UDMR de la guvernare și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele în interiorul partidului. Ori, conform Constituției, după alegere, fiecare votează conform conștiinței sale. ”Cum mi-am permis să îi fac criminali?”, așa m-a întrebat Lavric.

Declaratiile complete mai jos

1 thought on “Diana Șoșoacă, noile declarații despre EXCLUDERE

  1. FARA DIANA,-AUR-NU EXISTA-DATORITA EI,AU FOST VOTAT-AUR-SI MAI ALES DATORITA LUI GEORGE SIMION,ACUM TREBUIE-SIMION-SA SE GANDEASCA BINE INCOTRO SE INDREAPTA-SPRE SECURISTII-BOBBY PAUNESCU,TANASSA,TARZIU,SAU SPRE ROMANII CARE O VOR SPRIJINI SI VOR MERGE ALATURI DE-NEAMUL ROMANESC-CU-DIANA SOSOACA-EU,SINCER-PREFER-NEAMUL ROMANESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *