Cristian Tudor Popescu a avut o noua reactie taioasa la adresa PSD dupa scandalul provocat de parlamentarii PSD la dezbaterile din Parlament de luni privind proiectul de buget.

„PSD rupe acum lantul prin Parlament. (…) In loc sa taca si sa se duca eventual la schitul de la Muntele Athos, pe care s-au zbatut sa-l finanteze, sa se reculeaga dupa anii lungi in care au nenorocit tara asta. Ce spune Ciolacu? Cioalcu zice ‘Aveti amante, secretare, rude si tu imi spui mie ca nu furati?’.

Daca astia PNL, au nepoti, amante, cuscre in aparat, asta inseamna ca tu nu ai furat? Daca iti spune un hot ca tu ai furat, asta inseamna ca tu nu esti hot? Asta este logica din zona plaiurilor Buzaului. Sunt absolut dezgustatori pesedistii prin zbieretele astea…

Nu mai pot ei de grija copiilor, alocatii… Un singur lucru mi se pare interesant, nu simtiti ca ar avea nevoie de Sosoaca, sa fie acolo lider? N-ati vazut cum erau, sareau, urlau, aveau nevoie de cineva care sa faca ce a facut Sososca in fata Ministerului Sanatatii, cand ii ameninta pe jandarmi. De un astfel de om au nevoie pesedistii, s-ar potrivi foarte bine”, a declarat CTP la Europa FM.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a reactionat, luni, in Parlament la premierul Citu, in timpul dezbaterilor privind bugetul. „Chiar nu ti-e rusine sa vii sa ne spui ca noi furam?”, a strigat Ciolacu.

„Eu un mincinos mai patologic decat dvs. nu cred ca am cunoscut vreodata. Am inteles ca PSD-ul fura. Eu imi aduc aminte de Unifarm. Nu era PSD-ul formatiunea care ne-a tinut pe toti in casa, in timp ce voi furati! Toate dosarele sunt la DNA, Curtea de Conturi…

Chiar nu ti-e rusine sa vii sa ne spui ca noi furam? Vezi cine sta in stanga ta si intreaba-l daca a fost la OLAF saptamana trecuta sa dea cu subsemnatul! Proiectul de buget este o rusine pentru Romania!”, a zbierat Ciolacu in Parlament.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *