Analistul politic Bogdan Chirieac crede că actualul prim-ministru, Florin Cîțu, va ajunge la conducerea Partidului Național Liberal. Lucrurile nu sunt așa complicate precum par chiar dacă Ludovic Orban se agață de scaun.

”Din multe puncte de vedere, cred că alegerea lui Rareș Bogdan la București va tranșa practic alegerile din 25 septembrie, iar Ludovic Orban, să știți, ca un om politic cu experiență, eu m-aș aștepta, ca în preajma alegerilor liberale să își dea seama că nu este bine pentru unitatea partidului, pentru propășirea patriei, ar fi bine să rămână candidat doar domnul Florin Cîțu pe care să îl sprijine însuși domnul Ludovic Orban.

Nu m-ar mira lucrul ăsta pentru că este o chestiune de timp până când toate filialele își vor fi dat seama că adevăratul candidat trebuie să fie domnul Florin Cîțu și cred că dânsul va fi deja în toamnă viitor președinte. Mai departe vedem. Eu aș saluta, ca o paranteză, dacă domnul Emil Boc s-ar întoarce înapoi în politica mare la București, nu că nu e mare la Cluj, dar cred că România, și acum vorbesc foarte serios, are mare nevoie de Emil Boc. Un om competent, un om pe care mulți l-au judecat greșit, pe ici, pe colo m-am aflat și eu pe vremea lui Băsescu. Este evident că Emil Boc știe administrație și România are nevoie de el”, a spus în încheiere Chirieac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *