Florin Cîțu a susținut, luni dimineață, o conferință de presă. Premierul a lansat un atac la adresa PSD. Premierul Florin Cîțu a spus că amendamentele depuse de PSD la proiectul de buget au scopul de a scoate România din UE. Tema aceasta a mai fost folosită de Florin Cîțu dar nu are corespondent în realitate.

„Amendamentele au fost făcute publice de cei de la PSD. Impactul bugetar este de aproape 6 la sută din PIB. Ar însemna să mergem cu deficitul la 13 la sută din PIB aproape. Mă uitam la sursa de finanțare și, fără niciun fel de surpriză, vedem exact ce vrea să facă PSD cu România: vrea să o scoată din Uniunea Europeană. Sursa de finanțare reprezintă contribuția României la Uniunea Europeană”, a spus Florin Cîțu, luni dimineață.

După declarația lui Florin Cîțu, utilizatorii de pe Facebook au început să râdă de el.

  • Ce fumezi, cumetre?
  • Iar visezi comunisti? Dacă vrei sa-i cunosti mai bine intreaba cativa dintre oamenii tai din guvern. Au tatici care au fost prin Securitate?
  • Și Geoană a fost Ciuma Rosie si acum e numarul 2 la NATO. Mai bine ramaneai sa faci specula asupra leului. De ce iti dau astia voie sa vorbesti cand esti atat de prost?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *