Greu de trăit în România condusă de liberali. Aceștia acționează fără logică și dau dovadă pe zi ce trece de incompetență. Jurnalistul Antena 3 Răzvan Dumitrescu trage un semnal de alarmă după ce o știre apărută în mass-media l-a revoltat.

“Nu trecuseră trei zile de la deschiderea şcolilor şi ploua cu ştiri: “Infecţie în şcoli!”. Parcă mă şi gândeam… Dom’ne, dar mai există picul ăla de logică? Păi dacă la trei zile ai descoperit un infectat, este limpede că nu din şcoală l-a luat. A venit cu el în şcoală. Era deja infectat. L-ai descoperit pentru că a venit la şcoală. Nu înseamnă că nu ar fi fost infectat dacă rămânea școala închisă. Era infectat, dar habar nu aveai.

Nu din cauză că s-au deschis şcolile s-au infectat oamenii ăştia. Ai început să îi descoperi tocmai pentru că în şcoală se face un triaj şi îţi dai seama că există problema respectivă. Tare îmi e că se va folosi ca argument lipsa asta totală de logică pentru o reînchidere a şcolilor”, a spus Răzvan Dumitrescu, în emisiunea “Ce se întâmplă?”, de la DCNews TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *